Tilbygning til hus ud fra dine ønsker og behov

Har du en drøm om at få bygget en tilbygning til din bolig? Så står vi hos Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS klar til at hjælpe dig med at udleve din boligdrøm. Vi tilbyder blandt andet ombygning og tilbygning til hus i hele Sønderjylland i bl.a. Tønder/Aabenraa og Haderslev kommune.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig en konkret, billig pris på din nye tilbygning til hus. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 29 24 41 44 eller e-mail hansenmurer@gmail.com

Løs problemet med pladsmangel med en tilbygning til hus

En tilbygning til hus kan løse mange familiers udfordringer med pladsmangel i deres nuværende bolig. Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise til at bygge lige præcis den tilbygning, som du forestiller dig, og vi står ligeledes gerne til rådighed med gode ideer, hvis du har brug for inspiration til forskellige løsninger.

Vi bygger din tilbygning efter dine ønsker og med en høj faglig stolthed. Vi har altid fokus på et den sidste finish, så du får et flot resultat, der lever op til dine ønsker og behov.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser afhænger blandt andet af dine valg til materialer, størrelsen på tilbygningen, og hvilken type tilbygning der er tale om. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have bygget et ekstra badeværelse, eller om du skal have bygget en carport.

Vores spids kompetencer

Staldbyggeri

Nybyggeri

Renovering