Facaderenovering der giver dit hus en ny, flot facade​

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Så tag en snak med os om de forskellige muligheder der er i forbindelse med en facaderenovering.

​Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke længere fremstår så smuk, som den burde. ​

Hos Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS har vi mange års erfaring med facaderenovering, som vi blandt andet udfører for kunder i Tønder, Aabenraa, Haderslev ,Toftlund, Skærbæk og resten af Søverjylland. Vi lægger stor vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet, og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er.

Kontakt os og hør mere

Kunne du tænke dig en konkret pris eller en vurdering af dit hus, er du meget velkommen til at kontakte os for uddybende informationer. Når vi kender til den konkrete opgave, udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Kontakt os på telefon 29 24 41 44​ eller e-mail hansenmurer@gmail.com eller via vores kontaktformular.

 

Vedligeholdelse, reparation og renovering af facade

Vores priser på nybyggeri afhænger af mange forskellige faktorer, herunder blandt andet:

Valg af materialer

  • Størrelsen på nybyggeriet
  • Konkrete ønsker.

Ønsker du en konkret pris på nybygning eller tilbygning til dit hus, er du altid velkommen til at kontakte vores byggefirma for et uforpligtende tilbud med en billig pris.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger blandt andet af, hvilken form for renovering der er tale om, og hvor omfattende den er. Omfatter renoveringen omfattende reparationer, eller skal vi foretage en pudsning af facade for at give den et nyt look?

 

Vores spids kompetencer

Staldbyggeri

Nybyggeri

Renovering