Renovering af badeværelse udføres i tæt dialog med dig

Går du og drømmer om at få renoveret dit badeværelse, så er du kommet til det rette sted. Hos Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS har du nemlig mulighed for at udleve dine boligdrømme, uanset om du drømmer om en gennemgribende renovering af badeværelse, en tilbygning eller noget helt tredje.

Vi tilbyder både badeværelse renovering og etablering af nyt badeværelse i forbindelse med nybyggeri for kunder i Tønder, Aabenraa, Haderslev, Toftlund, Skærbæk og resten af Sønderjylland.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du en konkret pris, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os. Så kommer vi ud for at besigtige opgaven, og herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på tlf. 
29 24 41 44​, eller du kan skrive til vores
e-mail hansenmurer@gmail.com.

Fordelene ved at lade os varetage din byggeopgave

Vi har mange års erfaring som murer, og derfor kan vi også tilbyde kompetent og korrekt rådgivning, når du skal have et nyt bad, så du får lige præcis den løsning, som du drømmer om, og som lever op til dine ønsker, behov og til dit budget. Vi sørger for, at vi har en tæt dialog med dig samt dokumentation undervejs i hele byggeriet, så du hele tiden kan følge med i, hvad der sker.

Derudover samarbejder vi med en række dygtige og pålidelige håndværkere, så du altid er garanteret en renovering af badeværelse i højeste kvalitet med fokus på godt fagligt håndværk, en lang holdbarhed og et smukt resultat. Vi er ikke selv tilfredse, før du er tilfreds, og vi løser enhver opgave med et stort engagement, uanset om der er tale om en stor eller en lille renovering.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på badeværelsesrenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvad du har af ønsker til renoveringen samt materialerne.

Vores spids kompetencer

Staldbyggeri

Nybyggeri

Renovering