Få et moderne og råt udtryk i hjemmet med microcement – hør mere i dag​

Kunne du tænke dig at give dit badeværelse et unikt og råt udtryk? Så har vi hos Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS den rette løsning til dig. Vi tilbyder microcement til vores kunder i Tønder, Aabenraa og Haderslev samt i resten af Sønderjylland. Vi kommer gerne forbi dit hjem for at modernisere dit gulv, resten af badeværelset eller andet.

Kontakt os og hør mere

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at indhente et gratis og uforpligtende tilbud med en god pris på en løsning med microcement? Så er du velkommen til at kontakte os. Har du yderligere spørgsmål til de mange forskellige muligheder, der er med microcement, så står vi naturligvis også klar til at besvare dem.

Du kan kontakte os på telefon 29 24 41 44, eller du kan skrive en e-mail til hansenmurer@gmail.com. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.​

Hvad er microcement?

Microcement kaldes også for microtopping. Det er et meget tyndt lag cement, der kan påføres på alle slags overflader, og som er særligt populært på gulve og på badeværelset. Det kan dog også anvendes på trapper, vægge, møbler og borde.

Microcement kan fås i mange forskellige farver og nuancer, men den klassiske grå farve er særligt populær blandt vores kunder, fordi den giver et råt udtryk, der både er moderne og stilrent på samme tid.

Fordelene ved en microcement-løsning

Der er en række fordele ved at få lagt et cementgulv eller en anden løsning med microcement. 

Du får bl.a. følgende:

  • Mulighed for at vælge mellem mange forskellige farver og nuancer
  • Et råt udtryk
  • Et slidstærkt og holdbart gulv
  • Et rengøringsvenligt gulv, der er nemt at vedligeholde
  • Et hurtigt resultat
  • Du undgår misfarvede fuger​

Vores spids kompetencer

Staldbyggeri

Nybyggeri

Renovering