Tilbygning til hus ud fra dine ønsker og behov

​Har du en drøm om at få bygget en tilbygning til din bolig? Så står vi hos Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS klar til at hjælpe dig med at udleve din boligdrøm. Vi tilbyder blandt andet ombygning og tilbygning til hus i hele Sønderjylland i bl.a. Tønder/Aabenraa og Haderslev kommune.

Løs problemet med pladsmangel med en tilbygning til hus

En tilbygning til hus kan løse mange familiers udfordringer med pladsmangel i deres nuværende bolig. Vi har den nødvendige erfaring og ekspertise til at bygge lige præcis den tilbygning, som du forestiller dig, og vi står ligeledes gerne til rådighed med gode ideer, hvis du har brug for inspiration til forskellige løsninger.

Vi bygger din tilbygning efter dine ønsker og med en høj faglig stolthed. Vi har altid fokus på et den sidste finish, så du får et flot resultat, der lever op til dine ønsker og behov. 

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser afhænger blandt andet af dine valg til materialer, størrelsen på tilbygningen, og hvilken type tilbygning der er tale om. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have bygget et ekstra badeværelse, eller om du skal have bygget en carport.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig en konkret, billig pris på din nye tilbygning til hus. Vi kommer gerne ud til en uforpligtende besigtigelse, og på baggrund heraf udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon 29 24 41 44 eller e-mail hansenmurer@gmail.com

Indhent et tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

​Vurderet 5 / 5  på baggrund af mere end 12 anmeldelser på haandvaerker.dk

​★★★★★​

Rasmus Gleerup

"Murermester Arne Hansen stod murerentreprisen på vort hus! En opgave de løste til UG. Kommunikation og faglighed gik op i en højere enhed og vi kan varmt anbefale virksomheden til andre. Huset er blevet et drømmehus uden sjusk."

​★★★★★​

Brian Eichner Bech

​"I forbindelse med renoveringen/ tilbygningen af vores hus tog vi kontrakt til Murermester Arne Hansen, Bredebro med henblik på udførelse af murerarbejdet. Dette udførte de til vores fulde tilfredshed, kan klart anbefale dem til andre."

​★★★★★​

Conny Lerche

"Er super godt tilfreds med det arbejde murermester Arne Hansen har lavet på mit hus

God information lige fra start til slut

Så jeg vil bruge firmaet igen det er super dygtige."

Vores spidskompetencer

Følg os på Facebook​

Følg med i hvad der rør' sig i Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS via vores Facebookside.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS

CVR: 36433884

Håndværkervej 5, 6261 Bredebro​