Facaderenovering der giver dit hus en ny, flot facade​

Trænger dit hus til et ansigtsløft? Så tag en snak med os om de forskellige muligheder der er i forbindelse med en facaderenovering.

Vi stiller vores ekspertise til rådighed, hvis vind og vejr, sætningsskader eller vanrøgt har gjort, at din facade ikke længere fremstår så smuk, som den burde. ​

Hos Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS har vi mange års erfaring med facaderenovering, som vi blandt andet udfører for kunder i Tønder, Aabenraa, Haderslev ,Toftlund, Skærbæk og resten af Søverjylland. Vi lægger stor vægt på det gode håndværk og den høje kvalitet, og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er.

Vedligeholdelse, reparation og renovering af facade

Vi udfører mange forskellige opgaver i forbindelse med facadearbejde på blandt andet parcelhuse, villaer, beboelsesejendomme og kontorlokaler. Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Reetablering
  • Rensning
  • Renovering
  • Vedligeholdelse
  • Udskiftning af murværk
  • Udskiftning af bygningsdele.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger blandt andet af, hvilken form for renovering der er tale om, og hvor omfattende den er. Omfatter renoveringen omfattende reparationer, eller skal vi foretage en pudsning af facade for at give den et nyt look?

Kunne du tænke dig en konkret pris eller en vurdering af dit hus, er du meget velkommen til at kontakte os for uddybende informationer. Når vi kender til den konkrete opgave, udarbejder vi gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 

29 24 41 44, men du kan også skrive til vores e-mail hansenmurer@gmail.com eller udfylde vores tilbudsformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

Indhent et tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

​Vurderet 5 / 5  på baggrund af mere end 12 anmeldelser på haandvaerker.dk

​★★★★★​

Rasmus Gleerup

"Murermester Arne Hansen stod murerentreprisen på vort hus! En opgave de løste til UG. Kommunikation og faglighed gik op i en højere enhed og vi kan varmt anbefale virksomheden til andre. Huset er blevet et drømmehus uden sjusk."

​★★★★★​

Brian Eichner Bech

​"I forbindelse med renoveringen/ tilbygningen af vores hus tog vi kontrakt til Murermester Arne Hansen, Bredebro med henblik på udførelse af murerarbejdet. Dette udførte de til vores fulde tilfredshed, kan klart anbefale dem til andre."

​★★★★★​

Conny Lerche

"Er super godt tilfreds med det arbejde murermester Arne Hansen har lavet på mit hus

God information lige fra start til slut

Så jeg vil bruge firmaet igen det er super dygtige."

Vores spidskompetencer

Følg os på Facebook​

Følg med i hvad der rør' sig i Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS via vores Facebookside.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS

CVR: 36433884

Håndværkervej 5, 6261 Bredebro​