Renovering af badeværelse udføres i tæt dialog med dig

Går du og drømmer om at få renoveret dit badeværelse, så er du kommet til det rette sted. Hos Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS har du nemlig mulighed for at udleve dine boligdrømme, uanset om du drømmer om en gennemgribende renovering af badeværelse, en tilbygning eller noget helt tredje.

Vi tilbyder både badeværelse renovering og etablering af nyt badeværelse i forbindelse med nybyggeri for kunder i Tønder, Aabenraa, Haderslev, Toftlund, Skærbæk og resten af Sønderjylland.

Fordelene ved at lade os varetage din byggeopgave

Vi har mange års erfaring som murer, og derfor kan vi også tilbyde kompetent og korrekt rådgivning, når du skal have et nyt bad, så du får lige præcis den løsning, som du drømmer om, og som lever op til dine ønsker, behov og til dit budget. Vi sørger for, at vi har en tæt dialog med dig samt dokumentation undervejs i hele byggeriet, så du hele tiden kan følge med i, hvad der sker. 

Derudover samarbejder vi med en række dygtige og pålidelige håndværkere, så du altid er garanteret en renovering af badeværelse i højeste kvalitet med fokus på godt fagligt håndværk, en lang holdbarhed og et smukt resultat. Vi er ikke selv tilfredse, før du er tilfreds, og vi løser enhver opgave med et stort engagement, uanset om der er tale om en stor eller en lille renovering.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Vores priser på badeværelsesrenovering afhænger blandt andet af, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvad du har af ønsker til renoveringen samt materialerne.

Ønsker du en konkret pris, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte os. Så kommer vi ud for at besigtige opgaven, og herefter udarbejder vi et uforpligtende tilbud.

Du kan enten ringe til os på telefon29 24 41 44​, eller du kan skrive til vores e-mail hansenmurer@gmail.com.

Indhent et tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger kunderne

​Vurderet 5 / 5  på baggrund af mere end 12 anmeldelser på haandvaerker.dk

​★★★★★​

Rasmus Gleerup

"Murermester Arne Hansen stod murerentreprisen på vort hus! En opgave de løste til UG. Kommunikation og faglighed gik op i en højere enhed og vi kan varmt anbefale virksomheden til andre. Huset er blevet et drømmehus uden sjusk."

​★★★★★​

Brian Eichner Bech

​"I forbindelse med renoveringen/ tilbygningen af vores hus tog vi kontrakt til Murermester Arne Hansen, Bredebro med henblik på udførelse af murerarbejdet. Dette udførte de til vores fulde tilfredshed, kan klart anbefale dem til andre."

​★★★★★​

Conny Lerche

"Er super godt tilfreds med det arbejde murermester Arne Hansen har lavet på mit hus

God information lige fra start til slut

Så jeg vil bruge firmaet igen det er super dygtige."

Vores spidskompetencer

Følg os på Facebook​

Følg med i hvad der rør' sig i Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS via vores Facebookside.

Skal vi ringe dig op?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

​Murermester Arne Hansen, Bredebro ApS

CVR: 36433884

Håndværkervej 5, 6261 Bredebro​